Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

BICARA INTERAKTIF

KESELAMATAN KEBAKARAN

Kuala Lumpur, 14 Oktober 2021 – Pusat Belia Antarabangsa ( IYC ) dan Cawangan Kesedaran Awam Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysa ( JBPM ) Kuala Lumpur telah menganjurkan Bicara Interaktif Keselamatan Kebakaran pada 14 Oktober 2021 ( Isnin ) secara atas talian melalui aplikasi zoom.

Program ini telah dihadiri seramai 45 orang kakitangan IYC termasuk Pengarah IYC, Dr. Mohamed Maliki Bin Mohamed Rapiee. Program ini disampaikan oleh Tuan PgB Rosdhi Fitri Bin Roslan, Penguasa Bomba, Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia, Kuala Lumpur.

Tujuan program ini diadakan adalah untuk memberi penerangan kepada warga kerja IYC tentang teknik – teknik mengurangkan risiko kematian dan kecedaran sekiranya berlaku kebakaran serta menjadikan kehidupan dan persekitaran kerja yang lebih selamat. Selain itu diterangkan juga cara penggunaan alat pemadam api yang betul dan talian kecemasan yang boleh dihubungi sekiranya berlaku kebakaran.

Diharap dengan adanya program ini, semua kakitangan IYC mendapat maklumat yang berguna dan dapat mengaplikasikan di rumah serta di tempat kerja.

#IYCMalaysia

#LeavingNoOneBehind

#kitajagakita

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top