Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Bangkok, 10 Mei 2022 - YBrs.Dr. Mohamed Maliki Bin Mohamed Rapiee, Pengarah IYC mengiringi delegasi YBhg. Dato' Jana Santhiran Muniayan, Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan Malaysia merangkap Pengerusi Yayasan Pusat Belia Antarabangsa bagi lawatan kerja ke Bangkok, Thailand.
 
Satu pertemuan dan sesi libaturus telah diadakan untuk delegasi bersama pihak "United Nations Economic and Social Commission for Asia and the Pacific" (UN ESCAP di Ibu pejabat mereka di Bangkok, Thailand).
 
Sesi libaturus tersebut diadakan bersama Mr Kaveh Zahedi, Deputy Executive Secretary for Sustainable Development bagi mengukuhkan peranan dan komitmen IYC terhadap gagasan Matlamat Pembangunan Mapan (SDG).
IYC amat berbesar hati kerana diberi peluang dan kepercayaan untuk mengatur dan menguruskan sesi libaturus jaringan belia antarabangsa di Bangkok, Thailand.
 
 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top